Program Centenar:

Ion Lungu anunţă că vara anului viitor va fi plină de evenimente

> Se vor organiza, pe rând, zilele fiecărui oraş partener al Sucevei, dar şi zile ale minorităţilor

 Primarul Ion Lungu a declarat, ieri, că în cadrul Programului Centenar, care include manifestările ce se vor derula cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, în municipiul Suceava se vor organiza, pe perioada verii, zilele fiecărui oraş partener al municipiului.

„Facem zilele fiecărui oraş partener: Sosnowiec din Polonia, Laval din Franţa, Cernăuţi din Ucraina, Chişinău din Republica Moldova, dar şi alţii” a precizat Lungu.

Primarul a spus că fiecare oraş partener va prezenta oferta economică, turistică, gastronomică şi culturală pe parcursul mai multor zile. „Toată vara vor fi evenimente. Vom marca zilele fiecărui oraş înfrăţit” a menţionat Ion Lungu.

El a adăugat că, pe lângă oraşele partenere, doreşte să fie prezentate şi zilele minorităţilor din municipiul Suceava, arătând că Suceava şi Bucovina sunt model european de convieţuire a minorităţilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: