Reluăm discuţiile cu operatori aerieni pentru curse care să lege Aeroportul Suceava de aeroporturi din Polonia

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, după întâlnirea cu ambasadorul Poloniei în România, Marcin Wilczek, că este importantă reluarea colaborării în domeniul turismului între cele două ţări, reamintind că turiştii polonezi erau pe primul loc în Suceava, iar acum sunt abia pe locul al treilea, el vorbind şi despre discuţii privind curse de pe Aeroportul Suceava spre aeroporturi din Polonia.

Flutur a spus, după întâlnirea cu Marcin Wilczek, că au discutat şi despre demersurile comune pe turism.

„Să reluăm acest lucru. Doresc reluarea discuţiilor cu agenţii de turism şi operatori aerieni pentru curse care să lege aeroportul Suceava de diverse aeroporturi din Polonia” a spus Flutur.

El consideră că ar trebui început cu curse charter care să aducă turişti din Polonia în Bucovina.

„Turiştii polonezi erau, cândva, pe primul loc aici, în Suceava, iar acum sunt pe locul trei şi este mult mai mult loc de manevră aici şi de investit în domeniul turismului. Lucrul acesta l-am discutat cu ambasadorul: să organizăm grupuri, chartere, de turişti care să vină să vadă Bucovina şi să intensificăm relaţiile pe domeniul turistic” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: