Câte un club al pensionarilor în fiecare cartier

> „Atât eu, cât şi colegii mei din Consiliul Local îi asigurăm pe toţi pensionarii Sucevei că vom duce acest demers până la capăt, într-un timp cât mai scurt “ spune Ştefan Alexandru Băişanu, preşedinte al ALDE Suceava

În fiecare cartier din municipiul Suceava ar trebui amenajat un club al pensionarilor. Cel puţin aşa susţine deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, preşedinte al ALDE Suceava, care precizează că atunci când a candidat la fotoliul de primar al municipiului Suceava a avansat această propunere, care ar fi urmat să fie materializată.

„N-am uitat vreo secundă de ceea ce am promis acestor oameni în campania pentru alegerile locale din 2016: în fiecare cartier al Sucevei trebuie să existe un spaţiu confortabil şi decent pentru pensionari. Nu doar într-o speluncă insalubră de la baza Obcinilor care, pretenţios, e denumită Clubul pensionarilor. Este necesar ca în toate cartierele trebuie să existe un spaţiu larg, dotat şi curat pentru pensionari” reliefează Băişanu, punctând că era de datoria actualei administraţii municipale să rezolve această problemă, ceea ce nu s-a întâmplat până acum.

În acest context, Ştefan Alexandru Băişanu precizează că, în calitate de preşedinte al ALDE Suceava, nu poate rămâne impasibil şi, alături de colegii consilieri locali Ovidiu Milici, Marius Cernescu şi Dan Roibu, va iniţia un proiect de hotărâre de consiliu local, prin care să determine conducerea administraţiei locale să rezolve această problemă. „Atât eu, cât şi colegii mei suntem foarte determinaţi şi îi asigurăm pe toţi pensionarii Sucevei că vom duce acest demers până la capăt, într-un timp cât mai scurt posibil” a subliniat deputatul de Suceava.

Actuala administraţie locală i-a băgat în seamă pe pensionari „doar în campaniile electorale”

De asemenea, Ştefan Alexandru Băişanu este de părere că modernizarea parcului „Vladimir Florea” este un imperativ, chiar dacă Primăria s-a gândit să o facă cu o întârziere de 16 ani. Preşedintele ALDE Suceava îşi exprimă dezacordul faţă de modul în care administraţia municipală suceveană înţelege să fie alături de pensionari şi să le ofere condiţii civilizate şi decente de petrecere a timpului liber.

„Nu de puţine ori am văzut în parcurile Sucevei, pe o vreme rece, închisă şi mohorâtă, zeci şi zeci de pensionari care suportau cu stoicism vremea şi care se încăpăţânau să joace în continuare un şah, o tablă, un rummy. Mai în glumă, mai serios, unul dintre pensionari mi-a spus că cei mai de încredere parteneri ai lor au devenit Busu de la Pro TV şi Romica Jurcă, cei care prezintă vremea. În ei au încredere, şi nu în administraţia locală, care de 16 ani îi minte că o să le găsească spaţii unde să-şi petreacă timpul când e urât afară” relevă deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, menţionând că interesul actualei administraţii pentru pensionari s-a manifestat doar în precampanii şi în campanile electorale.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: