Ion Lungu:

Am invitat investitorii poloni să vină să investească în Suceava şi în zona metropolitană

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, după întâlnirea cu ambasadorul Poloniei în România, Marcin Wilczek, că i­-a spus acestuia că investitorii polonezi au oportunităţi de investiţii în Suceava, dar şi în zona metropolitană Suceava.

El a arătat că în cadrul întâlnirii cu Marcin Wilczek i­a vorbit despre proiectele comune care ar putea să fie dezvoltate în Suceava atât pe linie culturală, dar şi de afaceri.

„În acest sens, am invitat investitorii poloni să vină să investească în Suceava şi în zona metropolitană, fiind foarte multe priorităţi de investiţii pe fonduri europene, dar şi pe alte tipuri de investiţii” a menţionat Ion Lungu.

El a mai anunţat că l­-a invitat pe ambasadorul Poloniei să vină anul viitor în cadrul Proiectului Centenar 2018 la ziua dedicată Poloniei, în cadrul oraşelor înfrăţite, pentru a sărbători înfrăţirea cu oraşul Sosnowiec din Polonia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: