Liderul Ligii Aleşilor Locali PSD Suceava

Am o colaborare foarte bună cu Gheorghe Flutur. Poate sună spectaculos, dar e ceva normal şi firesc

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, liderul Ligii Aleşilor Locali PSD Suceava, a declarat, în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, că, în calitate de primar, are o colaborare foarte bună cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. „Am o colaborare foarte bună cu domnul Gheorghe Flutur. Poate sună spectaculos, dar mie mi se pare o chestiune extrem de normală şi de firească. O colaborare foarte bună. Am discutat de proiecte comune chiar recent, de asfaltarea unui drum judeţean, Pocoleni-Horodniceni, drum pe care eu nu puteam să îl asfaltez şi este acum asfaltat integral printr-un proiect comun al Consiliului Judeţean şi al Primăriei Fălticeni”, a spus Cătălin Coman.

El a subliniat că Gheorghe Flutur este extrem de atent la nevoile comunităţilor din zonă. „Ne-am dat mâna şi am avut extrem de multă înţelegere din partea preşedintelui Gheorghe Flutur, căruia îi mulţumesc şi public. A fost extrem de atent la nevoile comunităţii şi din Fălticeni, şi din Pocoleni, şi din Rădăşeni. A fost extrem de atent la felul în care trebuie să prioritizeze aceste lucruri şi colaborarea noastră s-a concretizat într-un drum nou. De la Fălticeni până la Mihăeşti mergi pe asfalt” a spus primarul.

El a adăugat că dacă el era „într-o dungă” şi Flutur la fel nu exista acest drum. „Am dat mâna şi a ieşit un lucru extraordinar” a spus Coman, care a menţionat că are o colaborare extrem de bună cu Gheorghe Flutur şi în ceea ce priveşte proiectele de apă şi canalizare şi sistemul de gestionare a deşeurilor.

 „Nu există o fractură între Primărie şi Consiliul Judeţean. Cel puţin în cazul Fălticeniului”, a spus Cătălin Coman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: