Astăzi, la Gura Humorului

Aproximativ 100 de poştaşi din judeţ se întrec la „Marşul factorilor poştali”

Stadionul din oraşul Gura Humorului va găzdui sâmbătă, 20 mai a.c., începând cu ora 9, o nouă ediţie a „Marşului factorilor poştali”.

Potrivit directorului Oficiului Judeţean de Poştă Suceava, Nicolai Costrâş, la linia de start se vor alinia aproximativ 100 de poştaşi din tot judeţul, care vor fi susţinuţi din tribune de membrii familiei şi de colegi.

„A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an să organizam competiţia profesional-sportivă «Marşul factorilor poştali», debutul acestei întreceri fiind înregistrat în anul 1977, la Bucureşti” a declarat Nicolai Costrâş.

El a precizat că festivităţile de premiere vor avea loc începând cu ora 12, la pensiunea „Casa Domnească” din Cacica.

Evenimentul este organizat de Oficiul Judeţean de Poştă Suceava, în colaborare cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava şi cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI