Scriitoarea Angela Furtună susţine recitaluri la Festivalul internaţional „Poezia la Iaşi”

Scriitoarea Angela Furtună va susţine şase recitaluri în cadrul celei de­-a IV-a ediţii a Festivalului internaţional „Poezia la Iaşi” (FIPI), care se va desfăşura în perioada 22­-28 mai.

Recitalurile sunt programate astfel: marţi, 23 mai, la ora 12, la Colegiul Asachi; miercuri, 24 mai, ora 12, la Muzeul Kogălniceanu; joi, 25 mai, ora 12, la Colegiul Emil Racoviţă; vineri, 26 mai, ora 12, Colegiul Negruzzi.

Scriitoarea va susţine şi un recital de excelenţă în Aula „Mihai Eminescu” a Universităţii „Al. Ioan Cuza”, vineri, 26 mai, ora 17-­18, alături de Emil Brumaru, Carlos Ortega, Florentin Palaghia. O ultimă prezenţă publică a scriitoarei la festival va fi la regalul de poezie „Poeţi în rugăciune” de sâmbătă, 27 mai, ora 11, la Mitropolia Moldovei şi a Bucovinei.

Scriitoarea Angela Furtună va oferi publicului ieşean texte şi interpretări inedite, prilejuite şi de împlinirea a 20 de ani de la debutul profesionist (poeta a debutat în „România literară”), precum şi de împlinirea „a 60 de ani de viaţă, dedicată culturii şi creaţiei, dar şi a 15 ani de când a devenit, oficial, membră a Uniunii Scriitorilor din România”, după cum ne-a informat scriitoarea.

În săptămâna FIPI vor fi prezenţi la Iaşi 56 de mari poeţi, din care 23 vor fi din afara hotarelor ţării; scriitorii vor susţine recitaluri în diferite locuri din Iaşi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: