Primarul Ion Lungu a anunţat că se antrenează să alerge la Crosul Sucevei

> Acţiunea se va organiza în toamnă

Primarul Ion Lungu a declarat, ieri, că se antrenează să participe la Crosul Sucevei şi a menţionat că acţiunea se va desfăşura în toamna acestui an.

Lungu a fost întrebat, joi, în cadrul comandamentului Centenar, dacă se mai organizează în acest an Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru şi Crosul Sucevei, manifestări ce au fost până acum incluse în calendarul de activităţi.

El a răspuns că în locul Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru (FIST) se organizează şi este acum în desfăşurare Festivalul Teatrului Municipal „Matei Vişniec”, manifestare sub egida Ministerului Culturii, arătând că acest festival este superior FIST. Totodată, primarul a spus că în acest an Crosul Sucevei se va desfăşura în toamnă.

„Crosul Sucevei se va desfăşura în toamnă şi vreau să particip şi eu. Mă antrenez acum” a spus Lungu.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a întrebat, săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, dacă primarul Sucevei finanţează evenimente culturale doar în campania electorală, arătând că două astfel de evenimente importante, un festival de teatru şi Crosul Sucevei, nu se mai află pe lista manifestărilor finanţate.

El s­a întrebat care este strategia primarului pentru dezvoltarea culturală şi sportivă a municipiului. „La Suceava finanţăm evenimentele culturale şi sportive doar în anii electorali? Aceasta este strategia lui Ion Lungu pentru dezvoltarea culturală şi sportivă a Sucevei?”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: