La Clinica oftalmologică Novaoptic Suceava

Prezentare, în exclusivitate, a noilor colecţii de ochelari de vedere şi de soare Versace şi Armani

La Clinica oftalmologică Novaoptic Suceava au fost prezentate, miercuri, în exclusivitate, colecţiile complete de ochelari de soare şi vedere Versace şi Emporio Armani, într-o „nouă atmosferă de lumină şi culoare, cu departamentele de consultaţii şi optică medicală modernizate”, a spus managerul clinicii, dr. Cristina David.

Crema lumii bune din Suceava, oficialităţi, directori de instituţii, medici, cadre didactice etc., a admirat şi probat rame pentru ochelari de vedere şi de soare, modele mai clasice sau mai îndrăzneţe: „Este prima dată când putem aduce în Suceava o colecţie întreagă. Noi avem aceste branduri întrucât suntem reprezentanţi ai unui mare producător de rame de ochelari, Luxotica, ce produce brandurile Ray-Ban, Vogue, Dolce Gabbana, Armani, Versace. Astăzi am adus, special, toată colecţia Versace, vedere şi soare, şi Emporio Armani, vedere şi soare. În magazin avem o parte din aceste rame, dar nu putem avea o colecţie aşa de largă, cu peste 600 de ochelari, care ar ocupa tot magazinul. Sunt noutăţi, în fiecare an aceşti producători de rame au desingneri renumiţi care mereu vin cu noutăţi de formă, culoare, materiale uşoare, confortabile”, a spus dr. Cristina David. Ea a adăugat că preţurile sunt „imbatabile”, întrucât „avem o colaborare cu Luxotica, cu condiţii foarte bune de preţ”.

Clinica Novaoptic şi-a primit oaspeţii în spaţiul complet reamenajat, oferind pacienţilor investigaţii noi şi performante: „Am modernizat toată clinica, departamentul de optică medicală, dar şi cabinetele de consultaţii şi investigaţii. Avem investigaţii noi pe care le facem, foarte performante, chiar unice în ţară, cum este angiografia computerizată. Nu necesită substanţe de contrast şi evidenţiază vasele foarte fine de pe retină, într-un diagnostic precoce pe care-l putem face pentru glaucom, în retinopatia diabetică şi în bolile degenerative ale retinei”, a explicat managerul Clinicii Nova Optic, dr. Cristina David. O altă investigaţie care se realizează la clinică este topografia corneeană: „Este o hartă a corneei pe care o realizăm cu ajutorul unui aparat performant, care aduce o informaţie precoce în degenerescenţele corneei, deformări ale corneei, care uneori apar la tineri şi care, în prezent, sunt subdiagnosticate. Un diagnostic precoce înseamnă şi un tratament instituit mai repede, cu păstrarea vederii”. De asemenea, în clinică se efectuează fotografii ale retinei şi de pol anterior ocular, utile în monitorizarea evoluţiei afecţiunilor oculare”.

Referitor la intervenţiile chirurgicale realizate în blocul operator al clinicii, medicul oftalmolog a precizat că sunt, în principal, cele pentru cataractă – una dintre cele mai frecvente cauze de scădere a vederii, odată cu vârsta –, intervenţie scurtă, nedureroasă şi cu recuperarea rapidă a vederii. Apoi, sunt intervenţiile pentru glaucom, pentru afecţiuni ale pleoapelor etc.

Cu o activitate de 18 ani, Clinica Novaoptic este „promotor în intervenţii chirurgicale ambulatorii şi servicii medicale oftalmologice complexe” în judeţele Suceava şi Botoşani, datorită aparaturii performante, şi, nu în ultimul rând, echipei care lucrează acolo: „La Novaoptic avem o echipă foarte bună de medici cu vocaţie, foarte bine pregătiţi şi dornici să se perfecţioneze. Ne place ceea ce facem şi acesta e un lucru extraordinar, care ne uneşte pe toţi”. Alături de dr. Cristina David lucrează medicii Ioana Poiată, Corina Lupaşcu, Daniela Drăgan, Angela Buznean, Cristina Tiron şi Cristian Postolache, precum şi asistentele medicale specializate, optometriştii, opticienii, consultanţii de vânzări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: