Sorin Grindeanu

Autorităţile locale vor putea finanţa transparent activităţi sportive

Guvernul a aprobat, ieri, printr-o ordonanţă de urgenţă, modificarea Legii educaţiei fizice şi sportului, astfel încât autorităţile locale vor putea finanţa „clar şi transparent” activităţi sportive, a declarat premierul Sorin Grindeanu, la începutul şedinţei Executivului.

„În sfârşit Ministerul Tineretului şi Sportului a venit cu un proiect de ordonanţă de urgenţă privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului 69/2000, astfel încât să se reglementeze acest cadru, să fie mai clar şi să fie în ajutorul activităţii sportive. Am ţinut foarte mult să avem acest punct pe ordinea de zi, dacă ar fi fost posibil şi mai demult era mai bine, dar e bine şi aşa pentru că vom vorbi despre anul competiţional 2017-2018, iar prin reglementările pe care le avem prin acest proiect de ordonanţă de urgenţă se dă posibilitatea inclusiv autorităţilor locale să finanţeze în mod clar, transparent activităţile sportive” a afirmat Sorin Grindeanu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: