Din data de 20 iunie

Tarom introduce curse suplimentare, de după-amiază, pe ruta Suceava – Bucureşti

> Flutur: Suceava este din ce în ce mai bine conectată cu Capitala

 Compania Naţională Tarom va introduce, din 20 iunie, curse suplimentare de după-amiază pe ruta Suceava – Bucureşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că în urma demersurilor făcute în ultima perioadă poate da încă o veste bună pentru suceveni şi pentru cei din zonă, respectiv suplimentarea curselor Tarom pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur.

„Începând cu data de 20 iunie se introduc încă patru curse în zilele de marţi, joi, sâmbătă şi duminică, cu decolare de la Bucureşti la ora 17.15 şi aterizare la Suceava la ora 18.25, apoi decolare de la Suceava la ora 18.50 şi aterizare la Bucureşti la ora 20.05” a precizat Flutur.

El a menţionat că, astfel, Suceava este din ce în ce mai bine conectată cu Capitală, dar şi cu o serie de destinaţii externe.

„Reamintesc că, începând cu data de 7 iunie, sunt introduse curse charter pentru destinaţii de vacanţă, în zilele de luni, miercuri şi vineri. Continuăm să facem demersuri pentru ca operatorii să deschidă noi curse în perioada următoare” a spus Flutur.

Promisiunile făcute în ultima perioadă de compania Tarom deputaţilor de Suceava Cătălin Nechifor şi Ioan Bălan încep să prindă contur, după ce compania a anunţat că a contractat aeronave Boeing 737­800, care vor intra în serviciu în scurt timp, suplimentând flota actuală, din care au fost retrase două aeronave Airbus 310. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: