Băişanu este revoltat că se anunţă proteste faţă de legea salarizării unitare prin care se cresc veniturile: 

Nu i-am văzut să blocheze străzile când Băsescu tăia salarii

Vicepreşedintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băişanu, a declarat, marţi seara, la Antena 3, că nu consideră normale protestele anunţate de sindicate faţă de legea salarizării unitare prin care veniturile bugetarilor cresc.

El a spus că, în calitate de conferenţiar universitar la USV, are un salariu de 2.900 de lei şi l­-a întrebat în emisiune pe liderul sindicatului poliţiştilor, Dumitru Coarnă, câţi ofiţeri sau subofiţeri din poliţie au sub acest salariu.

„Să discutăm despre salarii, să vedem cum creştem, cui creştem, cui nu creştem salariul. E clar că o lege de genul acesta e un mare câştig pentru România şi e clar că nu va putea mulţumi pe toată lumea” a spus Băişanu.

El a arătat că la aceeaşi cantitate de muncă salariaţii din sistemul bugetar vor avea acelaşi nivel de salarizare.

Totodată, comentând anunţurile făcute de lideri de sindicat, cum că angajaţi nemulţumiţi de nivelul de salarizare pe care ar urma să-l primească vor să protesteze şi chiar să blocheze străzile, Băişanu a spus: „Nu i-am văzut în stradă când Băsescu a tăiat salariile cu 25 la sută”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: