Deputatul Nechifor, despre Guvernul PSD: Ştim să facem foarte bine guvernare, dar nu ştim să o explicăm

 Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor a declarat că o remaniere guvernamentală se impune când e nevoie de mai multă dinamică în actul de guvernare şi a apreciat că actualul guvern acţionează corect, ceea ce este evidenţiat inclusiv de FMI şi Comisia Europeană.

Nechifor, care a participat la o emisiune la Antena 3, a spus că o remaniere e absolut necesară atunci când lucrurile din cadrul guvernării trebuie puse mai bine în dinamică.

„Asta, cu siguranţă, se va discuta, se va analiza şi se va propune la viitorul CEx în luna iunie şi, în funcţie de această analiză, se va putea decide. Eu nu cred însă că cineva a făcut greşeli majore în această perioadă. Comunicarea ar fi trebuit să fie mai bună” spus Nechifor.

El a exemplificat cu anunţul ministrului de Finanţe, Viorel Ştefan, privind impozitul pe gospodărie, anunţ care nu a fost suficient explicat.

„Ştim să facem foarte bine guvernare, dar nu ştim să o explicăm. În istoria noastră de 27 de ani, când a guvernat PSD au fost rezultate, dar nu am explicat poate cel mai bine. Văd că e ceva ciclic, ca greşeală a noastră, dar eu cred că avem obligaţia, cu toţii, să ne raportăm foarte des la programul de guvernare, pentru că mulţi români au dat votul pentru acest program de guvernare şi e clar că putem corecta în sens bun când e nevoie” a spus deputatul sucevean.

El a arătat că şi instituţiile internaţionale au corectat pozitiv creşterea economică anticipată la începutul anului, ceea ce dovedeşte că actul guvernării e bun.

„Ceea ce mă bucură şi arată că avem performanţă este că inclusiv FMI spune că avem creştere mai mare decât anticipau la început de an, inclusiv Comisia Europeană dă semnale pozitive şi cred că totul se va încheia bine pe acest ciclu în condiţiile în care economia va merge” a mai declarat Nechifor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI