Zeci de litri de erbicide de contrabandă scoşi la vânzare de un bărbat din Dărmăneşti

Poliţiştii suceveni au reuşit, luni, prinderea în flagrant a unui bărbat în vârstă de 39 ani, din comuna Dărmăneşti, în timp ce încerca să comercializeze, pe raza municipiului Suceava, fără drept, zeci de litri de erbicide pentru care nu existau documentele necesare. Mai exact, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, 34 l de erbicide, valoarea acestora pe piaţă fiind de aproximativ 19.000 lei.

Flagrantul a fost organizat de poliţişti în prezenţa unui reprezentant al Oficiului Fitosanitar Suceava în parcarea unui hipermarket din municipiul reşedinţă de judeţ. Produsele scoase la mezat, ambalate în trei bidoane a câte 10 litri fiecare, dar şi în 24 de flacoane de câte 180 grame fiecare, au fost indisponibilizate şi urmează a fi supuse analizelor de laborator, în cadrul cercetărilor ce vor fi efectuate. În plus, în baza mandatului emis de Judecătoria Suceava, lucrătorii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cu sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat şi o percheziţie la locuinţa bărbatului, ocazie cu care au fost găsiţi încă aproximativ 14 litri de erbicid şi 1,5 kg insecticid de diferite mărci, de provenienţă extracomunitară. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar oamenii legii au întocmit un dosar de urmărire penală pentru comiterea infracţiunilor de trafic de produse sau substanţe toxice şi contrabandă calificată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: