Atletism

Rezultate remarcabile pentru sportivele de la CSM Suceava

De curând, atleţii din judeţul Suceava au luat startul la prima etapă a Campionatului Naţional de Atletism, ce s-a desfăşurat la Bucureşti. În acest concurs, ştafeta feminină a Clubului Sportiv Municipal Suceava a reuşit să câştige locul al II-lea în proba de 100x200x300x400 de metri. Din această echipă suceveană au făcut parte două atlete pregătite de Silviu Casandra, mai exact Georgiana şi Roxana Ghiuţă, dar şi două sportive antrenate de Erzilia Ţâmpău, şi anume Talida Sârghiu şi Antonia Botnariuc. Pe lângă podiumul ocupat cu ştafeta, Roxana Ghiuţă a reuşit să-şi îmbunătăţească recordul personal în proba de 400 metri plat, unde a trecut linia de sosire după un minut, 5 secunde şi 36 de sutimi, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu colega ei Georgiana Ghiuţă, care a terminat a cincea la 400 metri garduri, după un minut, 15 secunde şi 80 de sutimi.

„A fost un concurs bun pentru sportivele noastre şi sper ca la etapa finală să urcăm din nou pe podium şi să luăm aurul, pentru că mai avem timp să ne pregătim pentru acest lucru. Mulţumim Primăriei municipiului Suceava şi Consiliului Local Suceava, instituţii cu sprijinul cărora am reuşit să facem această deplasare”, a explicat antrenorul Silviu Casandra.

Atleţii din judeţ vor lupta pentru medalii la etapa finală a Campionatului Naţional pentru juniori III, ce va avea loc pe 7 şi 8 iulie, tot la Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: