Gheorghe Flutur:

Modernizăm drumurile Brodina – Ulma, Pojorâta – Izvoarele Sucevei

> Am discutat cu Drumurile Naţionale să modernizeze Suceava – Fălticeni, dar şi Rădăuţi – Suceviţa şi Rădăuţi – Milişăuţi, a spus preşedintele Consiliului Judeţean

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că de la bugetul judeţean s-au alocat în acest an 30 de milioane de lei pentru lucrări la drumurile judeţene, arătând că s-au asfaltat porţiuni de drum între Mălini şi Stânişoara, Horodniceni şi Pocoleni şi se lucrează la drumurile Brodina – Ulma şi Pojorâta – Izvoarele Sucevei, dar în acelaşi timp a cerut Companiei de Drumuri Naţionale să modernizeze DN 2 între Suceava şi Fălticeni, ca şi porţiunile rămase neasfaltate anul trecut între Milişăuţi şi Rădăuţi şi între Rădăuţi şi Suceviţa.

Flutur a spus că au demarat lucrările la drumul Brodina – Ulma până la frontiera cu Ucraina.

„Este vorba de o porţiune de circa 5 km care mai întâi va fi pietruită, după care se va turna covor asfaltic” a precizat Flutur, adăugând că a fost asfaltat şi drumul Horodniceni – Pocoleni.

El a menţionat că deja s­-au asfaltat 4 km de drum la Mălini spre Stânişoara, iar acum se pregăteşte modernizarea drumului care leagă Pojorâta de Izvoarele Sucevei.

„Am făcut demersuri la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar în aceste zile încep lucrările de modernizare a drumului de la Milişăuţi spre Rădăuţi, de acolo de unde s-au oprit anul trecut în toamnă, şi la porţiunea de drum care leagă Suceviţa de Rădăuţi” a spus Gheorghe Flutur.

El a mai declarat că, în urma demersurilor făcute la Drumurile Naţionale, vor demara în curând lucrările de refacere a drumului DN2 care leagă municipiul Suceava de municipiul Fălticeni.

„Drumul arată jalnic şi am cerut insistent să se toarne covor asfaltic. Am promisiunea că acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare” a mai spus preşedintele CJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: