Ioan Bălan îl susţine pe Ludovic Orban la funcţia de preşedinte al PNL:

Avem nevoie de unitate pentru un partid puternic

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a anunţat, ieri, că susţine candidatura lui Ludovic Orban la funcţia de preşedinte al partidului.

Bălan este semnatar al moţiunii pe care Ludovic Orban o va susţine în cadrul Congresului PNL din 17 iunie.

„Astăzi, mai mult ca oricând, PNL are nevoie de o echipă, de o echipă puternică ce s-a strâns deja în jurul lui Ludovic Orban.

Avem nevoie de unitate pentru un partid puternic” a spus deputatul sucevean Ioan Bălan.

Organizaţia PNL Suceava va avea cea mai mare delegaţie la Congresul PNL care va alege noua conducere a partidului.

Preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat că nu va anunţa pe cine susţine la funcţia de preşedinte al partidului, dar a spus că acesta va trebui să fie candidatul care va putea uni partidul.

„PNL Suceava este o organizaţie liberală foarte puternică şi va trebui să avem un cuvânt greu de spus. Din câte ştiu, vom avea cel mai mare număr de delegaţi la congresul partidului şi nu ne este indiferent ce se întâmplă. Aţi văzut că au venit pe aici candidaţii şi au încercat să se pozeze cu noi şi atunci sunt mai relaxat” a spus Flutur.

El a prezentat calităţile candidaţilor anunţaţi, arătând că nu are ce să le reproşeze, dar că vrea să ştie care sunt obiectivele clare.

„În primul rând, liderul trebuie să unească cele două grupări. Eu sunt nemulţumit că în multe filiale se vorbeşte de «noi» şi «voi», de PNL-işti şi PDL-işti, ceea ce la Suceava nu se mai întâmplă. Aici suntem la un loc toţi” a spus Flutur.

La funcţia de preşedinte al PNL şi­-au anunţat candidaturile Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: