Prefectul Mirela Adomnicăi:

După lucrările de plombare a DN 17 B în zona Crucea, se va turna strat bituminos, iar apoi covor asfaltic

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, ieri, după o discuţie cu directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, că lucrările la DN 17 B în zona Crucea vor fi continuate, după acţiunea de plombare, cu turnarea unui strat bituminos şi apoi de covor asfaltic.

Adomnicăi a arătat că directorul DRDP Iaşi i-a spus că pregăteşte acordul-cadru pentru efectuarea de lucrări de reparaţii în continuare pe DN 17 B.

Astfel, urmează să fie reparată o porţiune de 20 km în zona Crucea, dar şi o porţiune de 6 km între Broşteni şi limita cu judeţul Neamţ, ultima porţiune fiind bugetată.

Prefectul a menţionat că, potrivit directorului DRDP Iaşi, pe aceste porţiuni de drum se va turna strat bituminos şi apoi se va veni cu covor asfaltic.

Reamintim că prefectul a declarat recent că pe porţiunea din drumul naţional DN 17 B din zona comunei Crucea, unde circa 20 km au rămas nemodernizaţi, s­a început programul de plombări. Adomnicăi a informat că firma care are contract pentru întreţinerea acestui drum îşi încheie contractul multianual în luna iulie şi că a aflat că firma nu are nici oameni suficienţi, utilaje sau experienţă, fiind selectată pe principiul ofertei preţului cel mai mic.

„Pentru o perioadă scurtă de timp este rezolvată problema” a spus Adomnicăi, menţionând că este nevoie totuşi de modernizarea acestui drum.

Prefectul consideră că e nevoie de o rectificare bugetară pentru a se realiza aceste lucrări, specificând că în zona respectivă s­au executat doar lucrări de plombări. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: