Localnicii din Crucea reclamă modul în care se repară DN 17B

 Localnicii din zona Crucea sesizează că lucrările de plombare pe DN 17 B sunt făcute de mântuială.

Astfel, un cititor al News Bucovina a transmis imagini filmate în această zonă, în care se observă că frezarea drumului în vederea plombării face aproape imposibilă circulaţia, dar şi că acoperirea gropilor cu asfalt este efectuată rudimentar.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat joi seara, în emisiunea „Exclusiv 90 de minute” de la Bucovina TV, că pe porţiunea din drumul naţional DN 17 B din zona comunei Crucea, unde circa 20 km au rămas nemodernizaţi, s­a început programul de plombări. Prefectul a arătat că firma care are contract pentru întreţinerea drumului îşi încheie contractul multianual în luna iulie şi că a aflat că aceasta nu are nici oameni suficienţi, utilaje sau experienţă şi că a fost selectată pe principiul ofertei preţului cel mai mic. „Pentru o perioadă scurtă de timp este rezolvată problema” a spus Adomnicăi, menţionând că este nevoie totuşi de modernizarea acestui drum.

Prefectul consideră că e nevoie de o rectificare bugetară pentru a se realiza aceste lucrări, precizând că în zona respectivă s­au executat doar lucrări de plombări. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: