Antonio Banderas îl va interpreta într-un film pe fondatorul prestigioasei mărci auto Lamborghini

Actorul spaniol Antonio Banderas va interpreta rolul fondatorului prestigioasei mărci auto Lamborghini într-un film în care va mai juca şi Alec Baldwin, potrivit site-ului de specialitate Deadline citat de EFE. Având titlul provizoriu „Lamborghini – The Legend”, acest film care va fi regizat de Michael Radford („The Merchant of Venice”, 2004) va prezenta viaţa lui Ferruccio Lamborghini şi bazele pe care şi-a clădit imperiul auto. Banderas îl va interpreta pe Ferruccio Lamborghini, în timp ce Baldwin îl va juca pe rivalul său, Enzo Ferrari. Filmul va fi o ecranizare a cărţii „Ferruccio Lamborghini. La storia ufficiale”, scrisă de fiul său, Tonino Lamborghini. „Cartea mea este singura care respectă realitatea şi viaţa tatălui meu, în pofida numeroaselor legende şi anecdote scrise de alte persoane care au vrut doar câteva momente de faimă”, a spus Tonino Lamborghini. Se prevede ca filmările la acest lungmetraj, care vor avea loc în Italia şi în alte locaţii, să înceapă vara aceasta.

Banderas, care în 2016 a prezentat filmul „Altamira”, a suferit în ianuarie un infarct în urma căruia a precizat că s-a recuperat fără să aibă probleme grave. „Am suferit un atac de cord la 26 ianuarie şi am avut mare noroc pentru că a fost benign şi nu a lăsat sechele”, a anunţat actorul în martie, cu prilejul Festivalului Filmului Spaniol din Malaga (Spania), unde a asigurat că partea mai bună a carierei sale „urmează să vină”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: