Galeria Forestei Suceava a lansat un ultim strigăt de alarmă

 Galeria Forestei Suceava a manifestat pe peluza stadionului „Areni”, reunindu-se în faţa Primăriei aproximativ 30 de suporteri, majoritatea membri ai brigăzilor Comando Bukowina şi Deliru’ ZMK, ţinând să tragă un nou semnal de alarmă asupra situaţiei critice în care se află echipa locală de fotbal, Foresta.

„Înarmaţi” cu tobe şi fulare, fanii au scandat minute în şir: „Dacă iar ne desfiinţaţi, pe «Areni» nu mai călcaţi!”, „Suceava nu moare” şi „De ani de zile tot am sperat să vă opriţi toţi din furat”.

De asemenea, membrii galeriei Forestei Suceava au afişat în faţa Primăriei şi un banner cu mesajul: „Un ultim strigăt de disperare/ Să vă treziţi din nepăsare”. Înainte de miting, membrii galeriei s-au întâlnit cu jucătorii Forestei, aflaţi la antrenament pe stadionul „Areni” pentru a pregăti meciul pe care îl au la Afumaţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: