Dacă se aliniază planetele, la sfârşitul anului 2018 am putea inaugura şoseaua de centură a Sucevei

> Banii necesari sunt alocaţi, a precizat prefectul Sucevei

 Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, în emisiunea „Exclusiv 90 de minute” de la Bucovina TV, că şoseaua de centură a municipiului Suceava ar urma să fie dată în folosinţă la sfârşitul anului 2018, menţionând că săptămâna viitoare se finalizează procedurile de selecţie pentru firma care va executa lucrarea.

„Şoseaua de centură este o poveste veche, cu dus şi întors şi pe acel context al achiziţiilor, cu contestaţiile. Istoria recentă arată că firma care a reuşit să câştige contractul a dat faliment şi au fost reluate procedurile. Ministrul Transporturilor a dat asigurări, de curând, că în cel mult 10 zile se analizează aceste proceduri, ceea ce înseamnă că acele 38 de milioane de lei care sunt alocate anului 2017 să poată să fie cheltuite” a spus prefectul. Ea a arătat că lucrarea este multianuală şi ar urma să fie finalizată la finele anului 2018.

„Din câte ştiu, lucrarea este multianuală şi dacă se aliniază planetele şi se îndeplinesc celelalte acte condiţionale cumulative, la sfârşitul anului 2018 ar trebui să ne gândim la un tăiat de panglică la şoseaua de centură” a spus Adomnicăi.

Prefectul a menţionat că a crezut că cel mai greu este să se obţină alocări bugetare pentru investiţii, dar a constatat, din experienţele de până acum, că este greu să fie cheltuiţi banii, dar şi să fie justificaţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: