Moment ruşinos surprins de primarul din Poiana Stampei

Angajaţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-au uşurat în apropierea casei sale şi au aruncat gunoi în pârâul din localitate

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, a surprins, joi seara, un moment ruşinos al unor angajaţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care s-­au „uşurat” în apropierea casei sale. Însă ceea ce l­-a deranjat la culme a fost faptul că unul dintre agenţi a aruncat fără jenă resturi menajere în pârâul din localitate.

Într-o postare pe contul său de socializare, primarul şi-a exprimat indignarea cu privire la faptul că agenţii din două maşini care transportau deţinuţi dinspre Vatra Dornei spre Bistriţa au avut un comportament indezirabil, la oprirea în apropierea casei sale.

În primă fază, ceea ce l-a iritat pe Mezdrea şi l-a scos din casă au fost înjurăturile şi strigătele angajaţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la o oră destul de târzie, după care a observat şase agenţi făcându-şi necesităţile fără nicio reţinere.

Ulterior, primarul a zărit cum unul dintre agenţi a luat din maşină o pungă cu resturi menajere pe care a aruncat-o direct în pârâul din localitate, cu toate că trecuse pe lângă un tomberon.

Văzând acestea, primarul l-a rugat pe individ să arunce deşeurile în tomberon, însă, ca răspuns, a primit o porţie zdravănă de înjurături.

Viluţ Mezdrea a făcut publice pe contul său de socializare mai multe fotografii, dar şi imaginile surprinse de camera video. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: