Foresta Suceava va fi prezentă la Afumaţi!

După „zvârcolirile” legate de abandonul Forestei Suceava şi posibila neprezentare la meciul din etapa a XXXIV-a de la CS Afumaţi, lucrurile au luat o turnură mai bună. În pofida încetării activităţii la clubul sucevean, a mai existat o portiţă prin care s-a putut, regulamentar, reveni asupra deciziei de neprezentare.

Aşadar, Foresta Suceava a recepţionat insistenţele Federaţiei Române de Fotbal, care a promis să îi ajute pe suceveni cu cazarea la Mogoşoaia. În acelaşi timp, firma Tarsin a oferit gratuit transportul.

În aceste condiţii, conducerii clubului din Areni nu i-a rămas decât să strângă suficienţi jucători pentru această deplasare.

„În ciuda situaţiei incerte din ultimele zile am luat hotărârea să respectăm competiţia şi să facem deplasarea la Afumaţi. Mulţumim pentru ajutor firmei Tarsin şi conducerii FRF!”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei Suceava, Andrei Ciutac.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: