Astăzi, unităţile liceale din judeţ se prezintă elevilor din clasa a VIII-a

Colegiile şi liceele din judeţul Suceava vor avea standuri de prezentare în cadrul celei de a XVIII-a ediţii a Târgului ofertelor educaţionale, ce va fi organizată astăzi, începând cu ora 10,00, la Iulius Mall Suceava, de Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică din cadrul CJRAE Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava, unităţile liceale din judeţ îşi vor prezenta în cadrul acestui târg ofertele educaţionale pentru anul şcolar 2017-2018. Fiecare unitate participantă va avea un stand de prezentare, unde se vor afla elevi şi profesori care vor oferi informaţii şi pliante vizitatorilor.

„Evenimentul se adresează elevilor din clasa a VIII-a, precum şi părinţilor acestora, care au posibilitatea să afle specificul fiecărui colegiu, liceu, pentru o mai bună orientare şcolară” se precizează în comunicatul CJRAE Suceava.

Totodată, la standul Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică, elevii vor beneficia de consiliere, consultanţă şi de testare în carieră. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Foarte proastă organizarea acestui eveniment!!!Elevii au ore pana la 2 si chiar au avut teze si nu au putut merge!Ar trebuie facut altfel in ras undeva si macar pe 2 zile.O zi licee teoretice si o zi licee tehnice .La ora 2 nu mai era niciun liceu!Elevii nu au ofertele ,nimeni nu este informat cum trebuie !!!PROASTA ORGANIZARE SI DOAR MALL CASTIGA CA ISI FAC VANZARE LA PRODUSE!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: