Se desfiinţează echipe la foc automat la Suceava

„Nu sunt un gropar al sportului. Vreau să votez buget pentru sportul din Suceava, dar pentru performanţă. E dureros ca în acest moment Suceava să facă o colectă pentru fotbal. Mă doare sufletul şi nu cred că s­-a mai întâmplat vreodată să se strângă bani pentru fotbal. De ce s-­a ajuns aici? Cum putem rezolva situaţia? Probabil că nu se va putea face nimic pentru soarta acestei echipe. Ştiu că s-­au strâns 2600 de lei într-o săptămână.

Ce facem cu copiii care vin din urmă şi cărora acum nu le putem oferi nimic. E o situaţia ciclică. Se desfiinţează echipe la foc automat la Suceava” a spus, în conferinţa de presă a PSD, consilierul local Florin Cristescu, una dintre gloriile fotbalului sucevean de odinioară.

 „Dacă se va desfiinţa echipa, vom pleca de la Liga a V-a şi vor trebui 5 ani ca să revenim unde suntem acum. Nu înţeleg de ce nu s­-a vrut să se pună bazele juniorilor” a arătat Cristescu, precizând că situaţia e valabilă pentru toate sporturile: „Avem copii foarte buni la handbal, rugbi, atletism, baschet şi fotbal. Avem rezultate cu ei. De ce trebuie să aducem jucători din alte părţi şi în care investim bani?!”…

 Parcă e un blestem asupra echipei de fotbal

…„Aceşti jucători vor depune memorii şi vor cere banii din contracte. Am încercat să discut cu conducerea Foresta, dar fără rezultat. Cu toţii ştim ce se întâmplă acolo, dar parcă e un blestem asupra echipei. Colecta asta este o umilinţă asupra jucătorilor. O dezbatere publică cu oamenii de afaceri care să cumpere la final bilete era soluţia. Nu e târziu nici acum. Rog oficialităţile să iniţieze dezbaterea asta şi să chemăm oamenii de afaceri din oraş ca să ajute echipa şi să cumpere în avans bilete la meciuri” a mai spus Florin Cristescu, opinând că „probabil, nu se vrea performanţă la Suceava. Probabil că trebuie început de la zero şi cu o strategie foarte bună, bazată pe juniori şi pe copiii din oraş”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: