La Festivalul Fotografiei Europene de la Oradea

Victor T. Rusu participă cu expoziţia personală „Jazz Photo”

Artistul fotograf Victor T. Rusu, şeful Atelierului Arte Vizuale din cadrul Centrului Cultural „Bucovina”, a fost invitat să participe cu o expoziţie la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Fotografiei Europene de la Oradea, care se desfăşoară în perioada 6-9 mai. Astfel, Victor Rusu va participa cu expoziţia personală de fotografie „Jazz Photo”, care va fi vernisată luni, 8 mai a.c., într-o sală a Cetăţii Medievale Oradea.

Festivalul are în program ateliere de creaţie fotografică, colocvii şi expoziţii organizate de artişti fotografi din Franţa, Austria, Ungaria, Turcia, Republica Moldova şi România, ne-a informat purtătorul de cuvânt de la CCB, Tiberiu Cosovan.

El a mai spus că 48 de fotografii ale unor artişti fotografi europeni participanţi la a VIII-a ediţie a Salonului Internaţional Euro Foto Art vor fi prezentate publicului sucevean în expoziţia care va fi deschisă în intervalul 9 mai – 9 iunie a.c., la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene.

„Expoziţia, organizată de Centrul Cultural «Bucovina» – Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în baza parteneriatului cu Asociaţia «Euro Foto Art» din Oradea, este dedicată Zilei Europei” a mai precizat Tiberiu Cosovan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: