La concursul pentru funcţia de preşedinte-general al CAS Suceava

Un candidat respins, doi admişi

Doi din cei trei candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de preşedinte director-general al CAS Suceava au trecut de selecţia dosarelor şi vor putea participa la probele acestui concurs.

CNAS a publicat, miercuri, rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul organizat de instituţie pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinţi-directori generali ai caselor de asigurări de sănătate din ţară, inclusiv din judeţul Suceava.

Potrivit sursei citate, candidaţii suceveni care s­au înscris la concurs sunt Daniel Aurelian Bădoi, Cristi Victor Bleorţu şi Andrei George Păduraru, ultimul fiind declarat respins în urma selecţiei dosarelor de înscriere, întrucât „nu îndeplineşte condiţia de minim 5 ani de activitate desfăşurată în funcţii de conducere, conform lit. a), pct. (IV) din condiţiile specifice de participare la concurs”.

Rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs au fost afişate în data de 3 mai a.c., iar eventualele contestaţii cu privire la rezultatele acestei selecţii urma să fie depuse până în data de 4 mai, inclusiv.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinte-director general al CAS din 41 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, precum şi al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti constă într-o probă scrisă, ce se va desfăşura în data de 11 mai, începând cu ora 10, precum şi susţinerea unui interviu, care va avea loc în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, interviu ce vizează testarea cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor manageriale.

Reamintim că Victor Cristi Bleorţu ocupă postul de preşedinte-director general interimar al CAS Suceava din luna septembrie 2015, el deţinând această funcţie şi în perioada 2010­2012. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: