„La firul ierbii”, pe Areni, vestea lansării unei colecte publice pentru Foresta, primită cu speranţă

„Orice încercare de a salva clubul este aşteptată cu mare bucurie de cei care au fotbalul sucevean în inimă”

Ieri, imediat după ce primarul Ion Lungu anunţase proiectul de colectă publică pentru sprijinirea financiară a clubului de fotbal sucevean, pe jucătorii Forestei Suceava i-am regăsit la antrenament, pregătind partida de mâine cu Luceafărul Oradea. În pofida situaţiei dificile cu care se confruntă clubul, ei s-au prezentat cu seriozitate la pregătire.

„Ideea de deschidere a unui cont public în care oricine poate dona bani pentru a ajuta clubul nostru este una bună. Trebuie făcute eforturi, pentru că este păcat ca această echipă să dispară. Suceava a fost un nume în fotbalul românesc şi trebuie să existe pe harta fotbalului.

Îi mulţumim dlui primar pentru modul în care încearcă să ne susţină şi să sperăm că demersul său va avea succes” ne-a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

„Este binevenită orice încercare de a salva echipa. Un oraş ca Suceava, un judeţ ca Suceava ar trebui să aibă forţa de a menţine o echipă la nivelul eşalonului secund. Ne bucură intenţia de a deschide un cont pentru ajutorarea echipei şi sper ca iubitorii de fotbal din oraş şi oamenii cu potenţă financiară să ne susţină” a afirmat şi antrenorul Marius Lup.

„Joc fotbal la această echipă începând de la pitici, continuând cu juniorii şi apoi cu echipa mare. Am pus umărul ani de-a rândul pentru gloria fotbalului sucevean şi am dat totul pe teren.

După ani de zile de muncă, este trist să vezi că o formaţie de renume, cum a fost ani de-a rândul cea a Sucevei, se zbate în nevoi. Orice încercare de a salva clubul este aşteptată cu mare bucurie de cei care au fotbalul sucevean în inimă. Sper să mai pot veni să simt mirosul ierbii şi atmosfera caldă a stadionului Areni” a afirmat fostul mare jucător sucevean Ilie Gafencu.

„Trebuie făcut ceva pentru a salva echipa de fotbal a Sucevei. Orice încercare este de bun augur şi să sperăm că ideea dlui primar va da roade. Este nevoie de o mobilizare a celor care pot să ajute fotbalul sucevean” a conchis Ion Armeanca, fost echipier al formaţiei sucevene din anii ’70.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: