Iohannis, despre prezenţa redusă a primarilor PSD la întâlnirea de la Suceava:

„Care a dorit să participe a venit”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, nu a fost afectat de prezenţa redusă a primarilor şi consilierilor PSD la întâlnirea pe care a avut-o miercuri la Teatrul „Matei Vişniec” din Suceava, unde s-a discutat despre problemele administraţiei locale. La întâlnirea pe probleme de administraţie organizată de Consiliul Judeţean Suceava, la care a participat preşedintele Klaus Iohannis, au fost prezenţi doar şapte din cei 62 de primari PSD de Suceava, respectiv cei din Moara, Stulpicani, Crucea, Ostra, Dorna Arini, Coşna şi Poiana Stampei.

La eveniment nu a participat nici prefectul Mirela Adomnicăi şi nici mulţi directori de instituţii descentralizate din judeţ.

„Care a dorit să participe a venit, care a dorit să facă altceva, a făcut altceva. Este opţiunea lor” a declarat Iohannis la ieşirea din clădirea unde s-a desfăşurat şedinţa, comentând absenţa majorităţii primarilor PSD.

După ce a făcut declaraţii la ieşirea din Teatrul Municipal Suceava, Klaus Iohannis s­-a îndreptat spre un grup de suceveni aflaţi pe trotuarul din apropierea Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, cu care a avut un scurt dialog.

Preşedintele României a plecat ulterior la Mănăstirea Voroneţ, iar de acolo la Mănăstirea Dragomirna. 

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: