Trimis în judecată pentru că a bătut doi poliţişti

> Agresorul, beat fiind, a luat la pumni doi agenţi veniţi să calmeze spiritele în restaurantul unde bătăuşul făcea scandal

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat din judeţul Suceava care, înfierbântat de aburii alcoolului, a luat la bătaie doi poliţişti veniţi să potolească scandalul pe care acesta îl făcea într-un local din Vatra Dornei. Omul va trebui să răspundă în faţa legii pentru săvârşirea infracţiunilor de „ultraj” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, ambele sancţionate de Codul penal. Probatoriul administrat de anchetatori arată că incidentul a avut loc puţin după miezul nopţii de joi spre vineri (înaintea sărbătorilor pascale). Când credincioşii se pregăteau să întâmpine sărbătoarea Învierii Domnului cu înţelegere şi iubire faţă de aproape, bărbatul petrecea de zor la un restaurant de pe raza localităţii Vatra Dornei, acolo unde au ajuns, la ora 00.17, şi doi agenţi ai Poliţiei Municipiului, „aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind solicitaţi de personalul localului, care a sesizat prin 112 că mai mulţi clienţi aflaţi în stare de ebrietate se manifestă agresiv”. Cu greu oamenii legii au reuşit să potolească spiritele, ba mai mult, în urma unor agresiuni „ambii agenţi de poliţie au suferit leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale, fapte prin care a fost tulburată ordinea şi liniştea publică în acele împrejurări”. Iniţial, faţă de agresor s-a luat măsura reţinerii, iar ulterior s-a dispus controlul judiciar pe o durată de 60 de zile, situaţie în care se află şi în momentul de faţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: