Cătălin Predoiu la Suceava:

Promisiunile PSD sunt numai pe hârtie şi le ţine doamna Olguţa în poşetuţă

> Partidul de la guvernare nu vrea să le arate că nu are de unde scoate aceşti bani

Liderul liberal Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Suceava, că după doar patru luni de guvernare PSD, se poate vorbi despre cifre ale dezastrului şi că promisiunile electorale au fost doar pe hârtie.

Predoiu a spus că, trecând vineri munţii din judeţul nostru, a văzut un peisaj de iarnă şi s­a întrebat că, dacă tot ninge ca în decembrie, ce ar fi dacă s­ar reface acum alegerile şi ce ar auzi acum poporul…

„Dacă s-ar reface alegerile astăzi, s-ar afla cifrele dezastrului PSD, ar afla că datoria publică a crescut la aproape 40% din PIB, ar afla că România se împrumută, că investiţiile sunt blocate, că promisiunile sunt doar pe hârtie şi le ţine doamna Olguţa în poşetuţă şi nu vrea să le arate, pentru că ponderea acelor promisiuni cu legea faimoasă de salarizare unitară se duce la aproape 25 de miliarde de lei şi nu au de unde să scoată aceşti bani” a precizat Predoiu.

El a arătat că, din acest motiv, cei din PSD vin cu „tot felul de bazaconii” după ce se strâng la sediul central al partidului.

„Ba să schimbe cota unică, ba să acopere de nu ştiu unde deficitul la fondul de pensii, ba să arunce impozitarea globală, progresivă, pe gospodării, care majorează sarcina fiscală pe cetăţeanul român” a spus Predoiu.

El a mai declarat că acum PSD atentează la echilibrul statului, prin legi făcute anapoda peste noapte.

„Când s-au potolit, la furia străzii, şi au pus un ministrul cât de cât echilibrat, acum îl presează cu fel de fel de lucruri şi nu se comportă cu un ministru al Justiţiei independent cum a ştiut să se comporte PNL” a spus Predoiu.

El crede că dacă ar fi alegeri astăzi, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu ar mai avea ce minciuni să scoată din geantă.

„Din păcate, toate aceste lucruri nu s­au spus cu forţă de PNL la momentul potrivit” a declarat Predoiu, menţionând că PNL a avut un program de guvernare foarte bun, care acum stă într-un sertar. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI