La Concursul de chimie „Magda Petrovanu“ de la Iaşi

Palmares deosebit al elevilor suceveni

> Un premiu I, şapte premii II, nouă premii III şi 19 menţiuni

36 de elevi suceveni din clasele VII-XII, din totalul celor 132 de elevi din judeţul nostru participanţi la cea de a IX-a ediţie a Concursului de chimie „Magda Petrovanu”, desfăşurat la Iaşi, au obţinut premii şi menţiuni.

Potrivit unui comunicat de presă al IŞJ Suceava, la cea de a IX-a ediţie a Concursului de chimie „Magda Petrovanu“, ce a avut loc pe 8 aprilie, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, au participat 1500 de elevi din Iaşi, Bacău, Botoşani, Braşov, Buzău, Constanţa, Galaţi, Neamţ, Prahova, Suceava, Vrancea, Vaslui, Bucureşti şi Chişinău. Din judeţul nostru au participat 132 de elevi din clasele VII-XII.

„Concursul îşi propune să descopere şi să promoveze elevii pasionaţi de chimie, atât din ciclul gimnazial, cât şi din ciclul liceal” precizează IŞJ Suceava.

Elevii suceveni au obţinut un premiu I, şapte premii II, nouă premii III şi 19 menţiuni.

La gimnaziu, eleva Maria Sara Zlatariu, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, îndrumată de prof. Petronela Bobric, a obţinut premiul I.

Premiul al II-lea la gimnaziu a fost obţinut de elevele Mara Alexandra Neacşu şi Andreea Maria Corduneanu de la Şcoala Nr. 4 Suceava şi de eleva Ana-Maria Grămadă de la Şcoala Nr. 3 Suceava, în timp ce premiul al III-lea a fost obţinut de Alexis Cristian Haidamac de la Şcoala Nr. 3 Suceava, Alexandru Emanuel Croitor de la Şcoala Nr. 4 Suceava şi de Teodor Nichifor de la Şcoala Creştină Filadelfia Suceava.

La liceu, premiul al II-lea a fost obţinut de elevii: Maria Mihaela Tomoioagă de la Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc; Amalia-Simona Iacob de la Şcoala Creştină Filadelfia din Suceava; Ştefania Boambă şi Darius-Matei Caleniuc de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni. Premiul al III-lea a fost obţinut de: Sebastian Ganea de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret; Mara Sînziana Sîngeap, Lazăr Găitan şi Andrei Alexandru Muntean de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava; Sebastian-Cristinel Osoioanu de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni; Emanuela Croitor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: