La Suceava

Etapa regională a competiţiei „Business Plan“

Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava a organizat, recent, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, competiţia „Business Plan”, etapa regională nord-est.

La concurs au participat cinci firme de exerciţiu înfiinţate de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a din liceele tehnologice, profilul servicii, din regiunea nord-est, după cum urmează: FE Classy Chois SRL de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău (prof. însoţitor, Nazaret Sorina), FE Qform SA de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoşani (Valinciuc Corina), FE Magic Music SRL de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Neamţ (Tănasă Iulia), FE Eco-Mure SRL de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni (Bocanci Florenţa); FE E_SSENCE SRL de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui (Pracsiu Daniela).

„Fiecare firmă de exerciţiu a amenajat un stand de promovare a ideii de afaceri, susţinute de numeroase materiale publicitare realizate de elevi. Micii întreprinzători au prezentat planurile de afaceri ale firmelor de exerciţiu, punând accent pe ideea de afaceri, marketingul financiar şi perspective de dezvoltare a firmei” a arătat prof. Gabriela Boberschi, secretarul comisiei de evaluare.

Comisia de evaluare formată din inspectori şcolari, profesori de specialitate şi un economist reprezentant al Camerei de Comerţ şi Industrie a apreciat ideile de afaceri prezentate în concurs pentru caracterul inovativ şi perspectiva de viitor al mediului de afaceri.

Firma de exerciţiu care s-a clasat pe primul loc FE Qform SA, reprezentată de elevii Andreea Achiţei, Florin-Gabriel Foca şi Bianca Polec, de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoşani, va reprezenta zona la faza naţională a competiţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: