Ridley Scott, deschis la posibilitatea ca Sigourney Weaver să fie „întinerită” digital pentru viitoarele filme „Alien”

Regizorul Ridley Scott nu exclude ideea de a folosi o imagine „întinerită” digital a lui Sigourney Weaver pentru a o aduce înapoi pe Ripley în seria „Alien”, scrie The Playlist. Potrivit sursei citate, Ridley Scott mai plănuieşte cel puţin două filme în afară de „Alien: Covenant” pentru a face legătura cu producţia originală „Alien”, pe care a regizat-o tot el în urmă cu câteva zeci de ani. „Acum avem un sinopsis de zece pagini. John Logan îl scrie. Ştim unde mergem cu acţiunea”, a spus regizorul.

El nu a exclus ideea de a folosi în următoarele filme o Sigourney Weaver „întinerită” digital. „S-ar putea face”, a spus el. „Întinerirea” digitală este la modă în aceste zile la Hollywood, prilejuind printre altele apariţii pline de energie ale lui Robert Downey Jr. în „Avengers: Civil War” sau Carrie Fisher în „Rogue One: A Star Wars Story”, notează The Playlist.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: