Dosar penal deschis de Parchetul Gura Humorului în cazul incendiului ce a mistuit 18 apartamente duplex de la mansarda unui bloc

Parchetul Judecătoriei Gura Humorului a anunţat, ieri, că a fost deschis un dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului în care au ars 18 apartamente duplex situate la mansarda unui bloc din oraşul Gura Humorului.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului s-a constituit ieri, 13 aprilie 2017, un dosar având ca obiect incendiul izbucnit in noaptea de 12-13.04.2017, ora 22,40 la mansarda blocului nr. 2, scările A1, B1, amplasat pe străzile Marly şi Mihail Kogălniceanu, oraşul Gura Humorului, soldat cu distrugerea mai multor bunuri” se arată în comunicatul procurorilor humoreni.

În acest caz cercetările sunt efectuate de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Un incendiu produs într-un apartament la mansarda unui bloc din zona centrală a oraşului Gura Humorului s-a propagat şi a distrus toată mansarda din lemn care era amplasată pe circa 800 mp. Mansarda care a ars era constituită din 10 apartamente duplex la prima scară, din care şapte apartamente erau locuite şi opt apartamente duplex la a doua scară de bloc din care patru apartamente erau locuite.

În blocul afectat de incendiu locuiau 84 de persoane, dintre care 25 la mansardă, ale căror apartamente au fost distruse, iar 19 persoane în apartamentele de la ultimul nivel. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: