Cum circulă autobuzele şi microbuzele TPL Suceava în perioada Paştelui

În perioada sărbătorilor pascale, autobuzele şi microbuzele TPL vor circula după un program special, cu un număr redus de curse.

Potrivit programului afişat pe site-ul societăţii de transport local, 15 aprilie a.c., autobuzele şi microbuzele vor circula după programul obişnuit pentru zilele de sâmbătă, cu menţiunea că liniile 2 şi 4 vor circula cu program prelungit cu ultimele curse la ora 0.30, iar liniile 22 şi 30 vor circula după programul de sâmbătă.

Duminică, pe 16 aprilie a.c., în prima zi de Paşte, pe linia 2, microbuzele TPL vor circula în intervalul orar 5-10, cu plecări din Gara Burdujeni, din oră în oră. De la ora 11, autobuzele vor efectua curse din 15 în 15 minute.

Pe linia 5, dimineaţa, între orele 5.30 şi 11.10, din Gara Iţcani, microbuzele TPL vor pleca din oră în oră, urmând ca de la ora 11.10 să circule din 20 în 20 de minute, după programul de duminică.

Cât priveşte circulaţia pe linia 4, de la ora 11, se vor efectua curse din 12 în 12 minute.

Mijloacele de transport în comun de pe liniile 2 şi 4 vor circula duminică până la ora 21, cele de pe liniile 22 şi 30 nu circulă.

Luni, pe 17 aprilie a.c., în a doua zi de Paşte, maşinile TPL vor circula după programul de duminică, cu începere de la ora 6.

Circulaţia autobuzelor şi microbuzelor TPL după programul obişnuit va fi reluată de marţi, 18 aprilie a.c., în a treia zi de Paşte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: