În perioada sărbătorilor pascale

Activitatea Serviciului de Ambulanţă se va desfăşura normal

Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, medicul Alexandru Lăzăreanu, a declarat că în timpul sărbătorilor pascale activitatea serviciului se va desfăşura normal, fiind asigurată permanenţa.

El a precizat că SAJ Suceava dispune de stocurile de medicamente şi materiale sanitare necesare intervenţiilor de urgenţă prespitaliceşti şi că speră să nu apară defecţiuni tehnice la autospecialele SAJ Suceava, în condiţiile în care multe dintre ambulanţe sunt vechi.

Lăzăreanu a precizat că, de obicei, cele mai multe solicitări se înregistrează după prima sau a doua zi de sărbători, când creşte numărul cazurilor de afecţiuni digestive, unele generate de consumul de alcool, dar şi de consumul excesiv de alimente. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: