Suceava

Măsurile de fluidizare a traficului pe Calea Unirii din Suceava au intrat în vigoare cu ajutorul jandarmilor

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat ieri că au fost puse în aplicare măsurile de fluidizare a traficului rutier pe Calea Unirii din municipiu şi a mulţumit IJJ Suceava pentru sprijinul acordat municipalităţii în vederea montării unui semn de circulaţie pentru care a fost necesară intervenţia acestora, întrucât mai multe persoane, ce deţin un spaţiu comercial în zonă, se opuneau.

„Mulţumesc public Inspectoratului de Jandarmi Judeţean «Bogdan Vodă» Suceava pentru profesionalismul de care au dat dovadă jandarmii. Chiar dacă nu le-a fost uşor, semnul pentru semnalizarea trecerii de pietoni a fost montat” a spus Harşovschi.

El a spus că s­-au montat toate semnele de circulaţie prin care se semnalizează noile măsuri luate de autorităţile sucevene pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii în zona comercială.

Viceprimarul a precizat că se circulă pe benzile nou create atât pentru intrarea la Shopping City Suceava, cât şi la Bazar.

Harşovschi a menţionat că ambele semafoare care au rămas în funcţiune sunt dotate cu câte un buton pentru ca pietonii să vadă cât timp mai au de aşteptat şi că au fost montate şi gardurile de protecţie.

„Concluzia este că, la numărul foarte mare de maşini, timpii de aşteptare s-­au micşorat simţitor. Testul va fi după două-trei săptămâni, după ce se va face un studiu de trafic cu noile măsuri adoptate” a mai declarat viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: