Atletism, Campionatul naţional de cros pentru juniori şi copii

Daniel Mihăescu, de la CSM Dorna Vatra Dornei, campion naţional la juniori II

Ediţia din acest an a Campionatului naţional de cros destinată juniorilor II şi III şi copiilor I, II, şi III s-a desfăşurat în pădurea Rediu din judeţul Botoşani. Competiţia, organizată de Federaţia Română de Atletism, a adunat la start 580 de participanţi cu vârsta cuprinsă între 7 şi 16 ani, legitimaţi la cluburi de profil din ţară. Dintre suceveni, s-a remarcat în mod special Daniel Claudiu Mihăescu, de la CSM Dorna Vara Dornei, care a reuşit să devină campion naţional în întrecerea juniorilor II. Denisa Kore, antrenată tot de Cristian Prâsneac, s-a clasat a treia în cursa feminină pentru copii III, în vreme ce echipa masculină de juniori II a terminat concursul pe locul 4, în imediata apropiere a podiumului.

CSM Suceava a punctat prin Cosmin Constantin Nisioiu, medalie de bronz la copii I, şi echipa de junioare III, antrenată de Silviu Casandra, care a urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere. Echipa de junioare III a fost compusă din Maria Talida Sfârghiu, Gabriela Antonia Bodnariuc, Mădălina Elena Sârbu şi Claudia Georgiana Ghinţă. Foarte aproape de a lua medalii au fost şi echipele de copii I masculin şi feminin, care au încheiat competiţia pe poziţia a patra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: