Campionatul naţional de minivolei

CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, singura echipă din Moldova prezentă la Turneul final

 

În perioada 5-9 aprilie, la Blaj se desfăşoară Turneul final al Campionatului naţional de minivolei. La turneu participă cele mai bune opt echipe din România, repartizate în două serii, după cum urmează: Seria I: CSŞ Buzău, CTF „Mihai I” Bucureşti, CSŞ LAPI Dej, CS Ocna Mureş. Seria a II-a: CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, ACS Academia de Volei Titanii Bucureşti, CSŞ Blaj, CSŞ Dinicu Golescu C-lung Muscel.

Micii voleibalişti din Fălticeni, pregătiţi de prof. antrenor Ionel Ciocan, sunt la prima participare la un turneu final, după evoluţii foarte bune în primele etape ale campionatului. Meciurile fălticenenilor sunt programate după-amiaza. În prima zi, jucătorii fălticeneni au învins gazdele, CSŞ Blaj, cu scorul de 3-1, joi au obţinut o nouă victorie cu 3-0 în faţa CSŞ Dinicu Golescu C-lung Muscel, meciul decisiv privind calificarea în semifinale fiind jucat ieri, de la ora 16, în compania jucătorilor de la ACS Academia de Volei Titanii Bucureşti.

Din lotul care a făcut deplasarea la Blaj fac parte: Mihnea Ciocan, Marian Robert, Coţovanu Pavel, Macavei Teodor, Hortopeanu Sabin, Zarojanu David, Romanică Gabriel, Lungu Vlad, Solcan Ciprian, Toader Eduard, Mogage Răzvan, Călugăriţa Sabin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: