24 de elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni au plantat copaci în zona Ocolului Silvic Râşca

 Un grup de 24 elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, însoţit de dirigintele lor, s-a alăturat ieri acţiunii „Luna plantării arborilor”, iniţiată de Direcţia Silvică Suceava.

Începând cu ora 9, elevii au participat la o activitate de ecologizare şi plantare de puieţi în zona Ocolului Silvic Râşca.

„Plantarea de arbori este benefică, deoarece se previne degradarea terenurilor, se diminuează efectul de seră, ceea ce duce la îmbunătăţirea calităţii aerului. Prin această campanie, tinerii jandarmi demonstrează respectul faţă de mediul înconjurător şi spaţiul verde” a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, lt.-col. Cristian Ipate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: