Gheorghe Flutur anunţă:

Grad ridicat de ocupare al pensiunilor turistice sucevene

 > „Ne pregătim pentru «Paştele în Bucovina» şi aşteptăm cât mai mulţi turişti” a declarat şeful administraţiei judeţene

Odată cu apropierea sărbătorilor pascale, pensiunile turistice din judeţul Suceava încep să fie tot mai căutate, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean.

Potrivit şefului executivului judeţean, la aceasta dată, rezervările pentru Vatra Dornei sunt de 70% din totalul disponibil, în Câmpulung Moldovenesc – 92%, în Vama – 85%, în Gura Humorului – 97%, în Suceviţa – 95%, iar în Putna – 90%.

„Eu sper să fie de 100% până în ajunul Paştelui. Cred că va veni destul de multă lume şi ne pregătim cu tot ceea ce putem. Ne pregătim pentru «Paştele în Bucovina» şi aşteptăm cât mai mulţi turişti” a declarat şeful administraţiei judeţene.

Astfel, „după o iarnă grea, care a creat mari probleme”, se va trece la repararea carosabilului de pe drumurile judeţene, dar şi de pe drumurile naţionale. Flutur spune că, deja, cele două secţii de drumuri naţionale au demarat acţiunile de plombare, Consiliul Judeţean lucrând, în acelaşi sens, „pe mai multe fronturi”. Vizate sunt drumurile spre mănăstirile Moldoviţa şi Mălini, dar şi cele mai afectate porţiuni ale infrastructurii rutiere judeţene, cum ar fi cele spre Pojorâta, Fundu Moldovei, Izvoarele Sucevei, Frasin, Stulpicani şi Ostra. Zilele acestea, covoare asfaltice se toarnă în zona Horodniceni – Pocoleni, înspre Fălticeni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI