Gimnastică, Cupa Mondială de la Doha

Medalie de argint pentru Cătălina Ponor la bârnă şi de bronz pentru Marian Drăgulescu la sol

Sportivul român Marian Drăgulescu a ocupat locul opt, ultimul, în finala de la sărituri, sâmbătă, la concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Doha (Qatar).

Drăgulescu a avut media 13,983, după note de 14,166 şi 13,800.

Primul loc a fost ocupat de vietnamezul Ie Thanh Tung, 14,733, pe poziţia a doua a terminat armeanul Artur Davtian, cu 14,433, iar podiumul a fost completat de finlandezul Heikki Saarenketo, 14,366.

Drăgulescu a obţinut a patra medie în calificările de la sărituri, 14,366, după 14,566 la prima încercare şi 14,166 la a doua.

Vineri, Marian Drăgulescu (36 ani) a obţinut medalia de bronz în finala de la sol.

Tot sâmbătă, Cătălina Ponor a câştigat argintul în finala de la bârnă, cu 13,900, devansată de chinezoaica Liu Tingting, 14,466, iar pe trei s-a situat o altă gimnastă din China, Luo Huan, cu 13,700.

Pe 19 martie, Cătălina Ponor a câştigat finalele de la bârnă şi sol, la concursul de Cupă Mondială de la Baku (Azerbaidjan).

Concursul de la Doha a contat pentru gimnaştii români ca etapă în pregătirea pentru Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: