La Olimpiada naţională de chimie de la Târgovişte

Suceava va fi reprezentată de opt elevi

Învăţământul sucevean are opt elevi calificaţi pentru etapa naţională a Olimpiadei de chi-mie – Târgovişte, 19-25 aprilie.

La etapa judeţeană, desfăşurată la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”, au participat 61 de elevi din clasele VIII-XII.

Vor pleca la faza naţională trei elevi de la CN „Ştefan cel Mare” Suceava, coordonaţi de prof. Aurelia Strugariu: Daniel Todaşcă, clasa a IX-a; Ioana Biliuţă, din clasa a X-a; Iulia Georgiana Talpalariu, clasa a XI-a. Alţi doi elevi sunt de la Liceul Teoretic Filadelfia: Teodor Nichifor, din clasa a VIII-a, şi Amalia Simona Iacob, clasa a X-a, coordonaţi de prof. Camelia Bucaciuc. S-au mai calificat elevii Sebastian Florinel Osoianu, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, prof. Liliana Oniciuc; Andreea Oanea, Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, prof. Maria Romilă; Maria Nenişca, de la CN „Petru Rareş” Suceava, prof. Gabriela Câmpan.

În lot s-a mai calificat elevul David Corneliu Turturean, de la „Ştefan cel Mare” Suceava, dar el a renunţat, întrucât s-a calificat şi la alte olimpiade naţionale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: