Atletism, Campionatele Europene indoor

Andrei Gag, de la CSU Suceava, a ratat calificarea în finala probei de aruncarea greutăţii

Capitala Serbiei, Belgrad, a fost gazda Campionatului European de Atletism în sală, la finele săptămânii precedente. Suceava a fost reprezentată la această competiţie de Andrei Gag şi Lenuţa Burueană, ambii în proba de aruncare a greutăţii.

Recordmenul naţional în proba de aruncare a greutăţii, cu o performanţă de 21,06 metri, a avut o evoluţie modestă reuşind o aruncare de 19,74 metri, singura valabilă din cele trei încercări din prima fază a concursului. Cu rezultatul consemnat, el s-a clasat doar al 14-lea şi a ratat calificarea în finală.

În ceea ce o priveşte pe Lenuţa Burueană, ea s-a clasat pe ultimul loc în proba de aruncare a greutăţii cu o aruncare de 15,45 metri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: