Concursul naţional „Porni Luceafărul…”, ediţia 2017

Organizatorii anunţă ediţia a XXXVI-a a Concursului naţional de poezie şi interpretare critică a operei eminesciene „Porni Luceafărul…”, ce se va desfăşura în perioada 14-16 iunie a.c. la Botoşani. Potrivit lor, „concursul îşi propune să descopere şi să promoveze noi talente poetice şi critice şi se adresează, astfel, poeţilor şi criticilor literari care nu au debutat în volum şi care nu au depăşit vârsta de 40 de ani”. Competiţia cuprinde trei secţiuni: poezie (carte publicată – debut editorial); poezie în manuscris (nepublicată); interpretare critică a operei eminesciene.

Potrivit managerului Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, scriitorul Gellu Dorian, festivitatea de premiere a lucrărilor câştigătoare este prevăzută a se desfăşura la Ipoteşti şi Botoşani, în ziua de 15 iunie a.c. Regulamentul concursului poate fi consultat la ClementMedia.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: