Grup de lucru pentru „Centenar 2018”

În cadrul Primăriei Municipiului Suceava va funcţiona un grup de lucru pentru organizarea acţiunilor şi manifestărilor din anul 2018, când va fi aniversat un secol de la Marea Unire de la Alba Iulia. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care a precizat, într-o conferinţă de presă, că echipa va avea în componenţă funcţionari ai executivului şi consilieri locali. Lungu face aceste precizări după ce a fost invitat de Departamentul „Centenar 2018”, prin intermediul secretarului de stat Florin Daniel Şandru, originar din Fălticeni, să participe la întâlnirea „Parteneriat pentru centenar”, care va avea loc la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, pe 3 februarie. În sensul celor amintite, va fi promovată şi aprobată o hotărâre a Consiliului Local, şeful administrativului sucevean subliniind că la întrunirea de la USV, din luna viitoare, va prezenta o viziune a municipalităţii asupra „deosebitului eveniment din anul 2018”.

„Vom ieşi cu o versiune oficială a municipalităţii, după care vom intra în asociere cu Universitatea, Consiliul Judeţean şi cu departamentul specializat al Guvernului României” a arătat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI