Alexandru Băişanu:

Propun ca toţi deputaţii şi senatorii din judeţ să semnăm un pact pentru Suceava

Se impune închegarea unei echipe de parlamentari din Suceava, „un grup al parlamentarilor suceveni”, care să lupte pentru acest judeţ, privat zeci de ani de sprijin la nivel naţional, susţine liderul ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, care a propus ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, ca parlamentarii din judeţ să semneze un pact pentru Suceava.

„Propun ca toţi deputaţii şi senatorii să semnăm un pact pentru Suceava prin care voturile să fie oferite cu drag şi responsabilitate pentru România şi pentru judeţul Suceava” a declarat Alexandru Băişanu.

Preşedintele ALDE Suceava şi-a exprimat încrederea că va primi un răspuns din partea parlamentarilor PSD şi PNL din judeţ, care să ducă „la dezvoltarea acestei minunate regiuni”.

„Consider că din acest moment cuvântul cheie e echilibrul şi respectul” a mai spus Băişanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI