În prag de sărbători

Împăcare în Consiliul Judeţean

> „Atacuri şi trimiteri cu izuri politice a avut fiecare, în mai mică sau mai mare măsură” a spus Gheorghe Flutur > În faţa biroului şefului CJ, conducerea executivului, consilierii şi lucrătorii aparatului tehnic au asistat la evoluţia caprelor, căluţilor şi urşilor

Ieri, în ultima şedinţă ordinară din 2016 a Consiliului Judeţean, preşedintele Gheorghe Flutur a evidenţiat că se împlinesc exact 6 luni de la prima întrunire în formula actuală a deliberativului, respectiv de la cea din 23 iunie. Flutur a ţinut să mulţumească tuturor consilierilor, asigurându-i, indiferent de culoarea politică, „de respect şi colaborare”. Şeful CJ şi-a asumat unele declaraţii „cu nuanţe”, specificând însă că acestea trebuie interpretate drept „declaraţii politice ca atare”, întrucât „atacuri şi trimiteri cu izuri politice a avut fiecare, în mai mică sau mai mare măsură”. Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a reliefat că este necesar ca lucrurile care puteau să meargă mai bine să fie asumate de către fiecare.

„Suntem trimişi de oameni să facem lucruri bune pentru populaţia cestuia judeţ. Vreau să vă mulţumesc că, după 6 luni de mandat împreună, cred că s-a simţit energizarea instituţiei Consiliului Judeţean Suceava. Va trebui să luptăm în continuare pentru ca statutul acestei instituţii să fie respectat prin faptele noastre. Echipă, democraţie, transparenţă totală şi eficienţă cred că aşteaptă toată lumea de la noi” le-a spus Gheorghe Flutur membrilor deliberativului judeţean.

La încheierea şedinţei s-a ciocnit câte un pahar de şampanie. Mai apoi, în faţa biroului lui Gheorghe Flutur, conducerea executivului, consilierii şi lucrătorii din aparatul de specialitate au asistat la un scurt program de dansuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: